Naast onze eigen telg Skwidt is ook Diep Down jarig geweest. Diep Down is een feestje van onze eigen L’Atelier tesamen met Flavourables. Dit in Delft plaatsvindende intieme festijn is ooit begonnen omdat er simpelweg niks leuks was. In ieder geval niet volgens onze jongens. Na geslaagde edities met onder andere Taras van de Voorde, Bas Amro, Sandeep en Redondo is het nu tijd om buiten de eerste stapjes te nemen.

Omdat je ook je eerste verjaardag niet alleen viert, zijn de handen ineen geslagen met de welbekende Amsterdamse organisatie morgen.am. Als die ene kaars uitgeblazen is, kan er 12 uur lang gedanst worden op de fijne klanken van onder andere Tim & Ties, Some Chemistry, Nuno dos Santos en Taras van de Voorde.

Laten we niet vergeten dat het gratis is!
Het is tijd voor slippertjes!

✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩LINE-UP✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩

Taras van de Voorde (Defected,Rebirth)

Nuno Dos Santos (360, Trouw)

Some Chemistry (morgen.am)

ME.N.U. b2b La Vondèl (Live) (morgen.am)

Tim & Ties (Kreativ)

Diep Down (L’Atelier b2b Flavourables) (Kreativ, Groove Collection)

Tim Peek (Jukebox)

✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩INFO✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩

☞ De Karavaan, Zwarte Pad, Scheveningen

☞ 14.00 – 02.00

☞ Gratis! (tot 21:00) Daarna € 5,-

☞ Klik hier voor het Facebook event.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments